AY-JALKAPALLO ja TUL CUPIN FINAALIT 23. – 24.3.2019

AY-JALKAPALLO ja TUL CUPIN FINAALIT 23. – 24.3.2019

Seuraava ammattiyhdistysten jalkapallon mestaruusturnaus pelataan 23. – 24.3.2019 Lahden Mukkulassa. TUL:n finaaliottelut juhlistavat samalla liiton 100-vuotista taivalta. Turnauksen yhteydessä järjestetään Lahdessa myös seminaari, josta uutisoimme myös mukaan ilmottauteneita joukkueita.

Ay-turnaus pelataan perinteisesti isolla kentällä, täysmiehisin joukkuein kahdessa eri sarjassa (kilpa ja harraste). Osanottomaksu joukkueille on 300 euroa ja viimeinen ilmottautuminen turnaukseeen on 3.12.2018. Osanottomaksun suorittaminen vahvistaa ilmottautumisen. Kannattaa olla nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti ja otamme joukkueet mukaan ilmottautumisjärjestyksessä. Turnaushotelli varmistuu vielä tämän kuun aikana ja siitä tulee lisätietoa myöhemmin.

Close Menu