Harrastesarja, pieni kenttä. Pelataan kahta ottelua samaan aikaan.

1. Otteluaika 2 x 20 minuuttia (huom. harkinnassa vielä 2 x 15 min.) 5 minuutin tauko. Pelaajat 1+6. Vaihdot saa suorittaa lennosta keskiviivantuntumasta. Sivurajaheiton saa suorittaa koko kentän alueella myös epäsuorana vapaapotkuna.

Pienjoukkuepelissä EI ole paitsiota. Rangaistuspotkuissa maalivahti saa liikkua viivalla. Maalivahti ei saa ylittää puolen kentän rajaa eikä missään pelitilanteessa taoimittaa palloa yli keskiviivan.

2. Ennen ensimmäistä ottelua joukkue ilmoittaa kokoonpanonsa joko kuuluttajalle tai muulle turnauksen henkilökunnan edustajalle (esim. kahvimyyntipisteeseen). Jos joukkueeseen tulee muutoksia, ne tulee ilmoittaa myös ennen otteluiden alkua. Toivomme että turnauksen aikana pelaajavärväyksiä vältetään, mutta pienet muutokset mm. loukkaantumisten takia ovat hyväksyttäviä.

JÄRJESTYS ALKULOHKOISSA

Voittanut joukkue saa kolme pistettä, hävinnyt nolla pistettä sekä ottelun päättyessä tasan kumpikin joukkue yhden pisteen.

Tasapisteissä ratkaisee järjestyksen:

a) kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten ottelujen

1) pisteet 2) maaliero, 3) tehdyt maalit;

b) jos kohdan a) soveltamisen jälkeen kahden tai useamman joukkueen kesken ei järjestystä voida määritellä, ratkaisee näiden joukkueiden keskinäinen ottelu tai ottelut; c) mikäli a) ja b) kohtien perusteella ratkaisua ei synny, ratkaisee järjestyksen näiden joukkueiden koko turnauksessa tai lohkossa saavuttama

a) maaliero, b) tehdyt maalit, d) jos ratkaisua ei synny kohdan c) perusteella,

ratkaisevat keskinäiset ottelut järjestyksen;

e) jos kohdan d) perusteella ratkaisua ei synny, ratkaisee järjestyksen arpa.

3. Jos molemmilla joukkueilla on samanväriset peliasut, niin ensin mainittu eli ”kotijoukkue” pelaa omilla asuillaan. JÄRJESTÄJÄLLÄ ON TARJOTA JOUKKUEILLE LIIVEJÄ, mutta suosittelemme ottamaan mukaan kahdet peliasut, jos se on mahdollista.

4. Kilpailun jury ratkaisee erimielisyydet, kuten protestit, välittömästi kunkin ottelun jälkeen. Juryn muodostavat kolme (3) edustajaa, joista kaksi (2) on paikalla päätösvaltaisena.

5. Ulosajon sattuessa (kaksi keltaista korttia tai suora punainen), pelaaja huilaa seuraavan ottelun.

6. Joukkue joka on poikennut säännöistä tarkoituksella tai tahattomasti, tuomitaan hävinneeksi numeroin 3-0.

7. Ottelukengät: vaihtonastoilla varustetuilla kengillä ei saa pelata.

8. Hallin ulkopuolella on käytössä pukukopit. Kopit ovat kovassa käytössä turnauksen ajan, mutta sopu sijaa antaa ja tarvittaessa varusteita voi säilyttää/vaihtaa myös hallilla. Pukukopeissa on suihkut.

9. Järjestäjä ei vakuuta pelaajia turnauksessa.Pelaajien suositellaan tarkastavan, että hänellä on tapahtuman kattava vapaa-ajanvakuutus voimassa.

10. Turnauksen osanottomaksua ei palauteta joukkueille mahdollisissa peruutustapauksissa.