PALOMIEHET KILPASARJAN VOITTOON

Lauantaina saatiin ratkottua kilpasarjan voittaja.Palomiehet olivat tulleet turnaukseen tuoreella jalalla ja hyvällä asenteella, joka riitti kilpasarjan voittoon. Toiseksi sijoittui Torvi Cocks ja kolmanneksi Paperiliitto. TUL Cupin finaaliin selvisivät Mikkelin Pallo-Kissat ja Warkaus JK. Pronssin ratkovat JPS Jyväskylästä ja Sisu-Pallo Seinäjoelta.

Näytösottelussa Eduskunta voitti isännät (Lahti/Hollola valtuusto ja virkamiehet) maaliluvuin 5-2. Antti Lindtman (kaksi maalia) palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Myös Antti Kaikkonen esiintyi terhakkaasti ja viimeisteli lähietäisyydeltä yhden osuman.

Turnaus jatkuu huomenna klo 11. TUL Cupin pronssiottelu on ohjelmassa klo 13 ja finaali klo 15. Molemmat ottelut pelataan Mukkulan hallissa. Lisää tunnelmia ja kuvia julkaistaan turnauksen jälkeen.

Close Menu