TURNAUKSEEN AIKAA REILU KUUKAUSI

Turnaus lähestyy ja sen otteluohjelma on saatu valmiksi. Pienjoukkue-/harrastesarja osoittautui suosituksi ja siitä jäi muutama joukkue turnauksen ulkopuolellekin, koska osa ilmottautumisista tuli hieman myöhässä. Joka tapauksessa mukana on kahdeksan harrastesarjan joukkuetta ja kilpasarjassa joukkueita pelaa neljä. Myös aikataulullisesti osallistujajoukkueiden määrä oli rajoitettu, etenkin kun viikonlopun aikana Mukkulan hallissa pelataan myös TUL Cupin finaalit. Viime vuoden näytösottelu (Eduskunnan Urheilukerho – lahtelaiset valtuutetut) osoittautui sen verran suosituksi, että perinnettä jatketaan tänä vuonna uusin joukkuein. Maaliskuussa näytösottelussa ovat vastakkain Liettuasta/Vilnasta tuleva ammattiliittojen keskusjärjestöjen (LPSK) joukkue, joka kohtaa suomalaiset kollegansa. Näytösottelu pelataan lauantaina klo 15. Vilnalaisten tuoma ryhmä on ainakin paperilla kova, sillä joukkueessa pelaa mm. liittojen puheenjohtajia. Lisää näytösottelusta ja koko turnauksen aikataulusta tämän kuun aikana, kun TUL Cupin joukkueetkin ovat varmistuneet.